JOHANNA BÄCKMAN

24 mars 2010

Kategori: Allmänt

Grattis Karl!


I dag fyller karl hela 17 år, shit och snart fyller man själv 20. Tjugo hela år.. och vad har jag gjort?
ingenting känns det som, fast om jag verkligen sätter mig ner och tänker efter har jag nog vart med om rätt mycket under iallafall dem senaste 10 åren. Lycka,sorg,kärlek,olycka.. aa finns väl hur mycket som helst att rabbla upp.

Well well.. idag har jag vart på staden med hannaLi, vi kilade runt lite och kollade lite i affärer senare drog vi till Campino där jag tog mig en kycklingsallad (muuuma) och för Li blev de Pizza, Lisa tittade förbi och hon var nyklippt så hon var jättejättefin i håret (vilket hon var innan också såklart). Efter maten (åt så mycket att jag lätt kunnat rulla ut) gick vi till gallerian och strosade runt lite där. Sen fick vi skjuts hem utav Li´s awesome mor, jag hoppade av hemma hos min far för att hämta lite saker och så skulle jag på teorin på körskolan 17.15.
Den gick toppen bra så övningskörde jag hem med min far, har hunnit kolla två avsnitt av true blood och nu sitter jag här halv död och skriver lite med alex och henrik (två awesome dudes).

Första longboard dagen blev förresten i söndags då jag och Manda äntligen kom ut från huset, efter de hon kilade iväg till pirre och jag mötte Albin så gick vi på en promenad och sen film hemma hos honom.

Over and Out!
KRAM