JOHANNA BÄCKMAN

30 november 2009

Kategori: Allmänt

Hejdå november, Hej december


Sista november idag för er som inte hänger med i krokarna, i går var de första advent och vi hade lite glöggparty hemma hos min mor, men jag var dock inte så närvarande, men det var kul att träffa alla igen som man inte sett på år och dar. Helgen har vart jätterolig som vanligt, började hemma hos Nille med Jessie (och nille såklart). Sen fortdatte vi till bongo.

Där träffade vi lite goa människor och spelade air hockey!  Vid 11 blev alla utkörda och vi blev upphämtade utav jonathan (ragnar) som körde oss till staden. Sen besökte vi cheers and beers och hoppade omkring där inne. Sen helt plötsligt försvann alla från varandra.. jag sprang runt inne på cheers och fick inte ut min jacka (men tillslut så gick de) min mobil hängde sig så jag kunde inte ringa någon, men tillslut så fick jag tag i jessica och då var hon utanför invito. Nille hade tagit en taxi hem för hon skulle upp och jobba. Jag kilade mot invito och träffade Jessie och en massa andra, vi begav oss till amigos och jonte försökte lura på mig att betala hans kebabrulle! (men icke gick de moha) sen skjutsade Björn hem oss.

Jätterolig helg som vanligt men idag när jag skulle gå till jobbet kände jag hur helvetet hade brutit ut i min kropp.. Magont,halsont och huvudvärk, bättre kan de inte bli. Så jag kände att jag inte skulle orka gå till jobbet, dels för att inte smitta dem andra och för att inte bli ännu sjukare. Så nu ligger jag här.. sovit ungefär 15 timmar, så länge kan jag inte sova om jag inte mår skit. Så nu ska jag bara försöka att bli bättre så jag slipper ligga inne hela veckan (det är det värsta jag vet!)

Ha de så bra och hoppas ni klarar er från skiten!
Over and out!



Lite bilder som jag tog idag när jag var ute på en sjukispromenad..